Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Αγτζίδη...έ Αγτζίδη



Αξιοθρήνητος ε; ποιος είναι άραγε; που έκανες παρέμβαση σε κάποια Blogs για να ξεχωρίσουν την πρώτη παράγραφο που χρησιμοποίησα και ήταν τάχα σε εισαγωγικά και δεν ήταν δικό σου κείμενο! Μόνο και μόνο να μην φαίνεται ότι αναφέρεσαι και στον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό είναι ξεφτίλα! Δεν μπορεί να το κάνεις σε όλα προφανώς. Να σήμερα 28-05-2015 κατέβασα ξανά το κείμενο από το «PALO» το οποίο το επαναδημοσίευσε από την πρώτη ανάρτηση του  taxalia.blogspot.gr/2013/12/blog-post_6546.html, χωρίς εισαγωγικά και με φωτοτυπία του εγγράφου που χρησιμοποιήθηκε.
Είναι χαρακτηριστικό όλων των ψευδολόγων να αρνούνται και να υβρίζουν. Να πουλάνε αντικομμουνισμό και να εκπορνεύονται στο σύστημα. Ειδικά στη φυλλάδα που έχουν μπλέξει οι Αμερικάνοι θα είσαι ο καλύτερος πελάτης. Δεν είσαι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος. Δεν θα σου δώσω αξία να ασχολούμαι συνέχεια μαζί σου. Σιγά τις μλκς που γράφεις. Να στο πω καθαρά: Κάτι σαν εσένα όχι να σταθούν, ούτε να περάσουν από δίπλα μου μπορούν. Το εννοώ.
Ξανά το κείμενο:

19:03:52 Σήμερα 28.05.15  γιορτάζουν: 

Όταν ο Στάλιν βασάνιζε τα παιδιά των Ποντίων και τα εκτελούσε!


Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ τα βασανιστήρια του κομμουνιστικού καθεστώτος στα παιδιά των Ποντίων και την εθνοκάθαρση του Στάλιν. Το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζονται σήμερα εν έτη 2013 ακόμη τέτοια εγκλήματα μόνο και μόνο επειδή τα έκανε ο σύντροφος πατερούλης.
Το 1937 εκδόθηκε διαταγή, η οποία επέτρεπε τη σύλληψη παιδιών ως 12 ετών και την καταδίκη τους, ακόμα και με τις βαρύτερες ποινές. Αυτή η διαταγή διευκόλυνε την εξόντωση των παιδιών των “εχθρών του λαού”. Τα παιδιά των συλληφθέντων οδηγούνταν σε ορφανοτροφεία. Αναγκάζονταν να αλλάξουν το όνομά τους, αρνούμενα έτσι τους κατάδικους γονείς τους. Αν δε δέχονταν την αλλαγή του ονόματος, τα κακομεταχειρίζονταν και τα περνούσαν από δίκη, σαν “παιδιά εχθρών του λαού” ή σαν “συγγενείς εχθρών του λαού”. Ανήλικοι βασανίστηκαν σκληρά για υποτιθέμενη συμμετοχή τους σε συνωμοσίες. Υπήρχαν περιπτώσεις ανηλίκων, 16-17 χρόνων, που δικάστηκαν και εκτελέστηκαν. Ορισμένες φορές, ενώ η ποινή ήταν 2-3 χρόνια φυλάκιση, τελικά παρέμειναν έγκλειστοι για 15-20 χρόνια.
Οι διώξεις κατά των Ελλήνων του Πόντου πραγματοποιήθηκαν με εθνικά κριτήρια. Μεγάλες περιοχές με συμπαγή ελληνικό πληθυσμό εκκαθαρίστηκαν. Δεν εξαιρέθηκαν από τις διώξεις ούτε τα μέλη του κόμματος. Χιλιάδες Έλληνες εκτελέστηκαν με την κατηγορία του “εχθρού του λαού” ή εξορίστηκαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης της Σιβηρίας. Τα κύρια επιχειρήματα των κατηγόρων ήταν ότι υποστήριζαν πολιτικά το “τροτσκιστικο-μπουχαρινικό κέντρο” και ότι συμμετείχαν σε μυστικές οργανώσεις, με στόχο “την ανατροπή της σοβιετικής εξουσίας και την εγκαθίδρυση ελληνικής δημοκρατίας στα νότια παράλια της Ρωσίας”. Οι ομολογίες αποσπάστηκαν με φρικτά βασανιστήρια. Η εφημερίδα Κόκκινος Καπνας, δίνει τη πληροφορία ότι ομάδα Ελλήνων φοιτητών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου που έδρευε στο Σοχούμι της Αμπχαζίας, συνελήφθη με την κατηγορία των “αντεπαναστατικών στοιχείων” για “τροτσκιστικο-μπουχαρινική δράση”.
Το σύνολο σχεδόν της ελληνικής διανόησης, ακόμα και τα μέλη του κόμματος, εξοντώθηκαν.'
Απόσπασμα από τη μελέτη του ιστορικού Βλάση Αγτζίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου