Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Η Ν.Δ και οι αγροτικές κινητοποιήσεις


Η Ν.Δ και οι αγροτικές κινητοποιήσεις

Σε ανακοίνωση της για τις κινητοποιήσεις των αγροτών η  Ν.Δ  αναφέρει: «Συμμεριζόμαστε απολύτως την αγωνία των αγροτών και κατανοούμε την αγανάκτηση που δημιουργούν η αναξιόπιστη πολιτική και οι ατυχείς χειρισμοί της Κυβέρνησης.Όλα αυτά, όμως, στην έκφραση τους, πρέπει να έχουν σεβαστά από όλους όρια: Το σεβασμό της ελευθερίας του άλλου και την ανάγκη της ανεμπόδιστης λειτουργίας της οικονομικής ζωής του τόπου».
Προφανώς η Ν.Δ δεν συμφωνεί με τα αιτήματα που τίθενται ( π.χ από την πανελλαδική επιτροπή μπλόκων) γιατί έρχονται άλλωστε σε αντίθεση με την αντιλαϊκή ουσία της πολιτικής της που δεν διαφέρει από αυτή της κυβέρνησης. Αυτό αποδεικνύει τα όσα λέγονται για «αναξιόπιστη πολιτική» και «πρόχειρου χειρισμούς» όπως και το γεγονός ότι δεν ανοίγει «τα χαρτιά της» σχετικά με το τι διαφορετικό προτείνει. Επίσης με σαφήνεια παίρνει θέση και για τις μορφές αγώνα (π.χ μπλόκα) εκφράζοντας την αντίθεση της ουσιαστικά προφασιζόμενη «το σεβασμό τα ελευθερία του άλλου». Ας μην ξεχνάμε τα αγροτιδικεία (μαζί με το ΠΑΣΟΚ) που είχε στήσει τα προηγούμενα χρόνια, τα ΜΑΤ που έστελνε αλλά και τις προσπάθειες να στρέψει-μέσω του λεγόμενου «κοινωνικού αυτοματισμού» κομμάτια του πληθυσμού ενάντια στους αγρότες. Επομένως οι αγρότες δεν θα πρέπει να δείξουν καμία εμπιστοσύνη στα όσα «αντιπολιτευτικά» λέει σήμερα η Ν.Δ και να συνεχίσουν ενωμένοι τον δίκαιο αγώνα τους.

(Σχόλιο από την εφημερίδα της Ημαθίας "Η Άλλη Άποψή")
 -------------------------------------------------

Ισχυροποιούνται τα μπλόκα που συντονίζονται με την Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή
Συνεχίζονται και ενισχύονται τα μπλόκα των μικρομεσαίων αγροτών που συντονίζονται με την Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Μπλόκων σε πολλά σημεία της χώρας.


 


1 σχόλιο:

  1. χρειάζεσαι δάνειο; ΑΝ ΝΑΙ! Επικοινωνήστε με την Hobelman Finance and Mortgages Limited® Για μικρά και μεγάλα δάνεια. Προσφέρουμε δάνεια με προσιτό επιτόκιο 2%. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω e-mail στο hobelmanfinance@gmail.com και η δουλειά σας μαζί μας θα είναι μια καλή εμπειρία. +17816567138 η πίστωση είναι ανοιχτή σε όλους ανεξάρτητα από την εθνικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή