Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

42ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ

 42ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ

Αγωνας, Γνωση, Τολμη, Αντοχη - «Να προχωρας κι εσυ, καθως προβαινει μπρος η Ιστορια!»





Με το ΚΚΕ περνάμε στην αντεπίθεση, το μήνυμα της μεγάλης πολιτικής συγκέντρωσης
Με τη συγκλονιστική συμμετοχή νεολαίας, αλλά και ανθρώπων του μόχθου όλων των ηλικιών, που έχουν πλημμυρίσει τους χώρους του Φεστιβάλ συνεχίζονται οι εκδηλώσεις της τρίτης μέρας του 42ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή στο Πάρκο «Αντ. Τρίτσης» στο Ίλιον.
«Με το ΚΚΕ περνάμε στην αντεπίθεση». Αυτό είναι το μήνυμα της πολύ μεγάλης σε όγκο και παλμό πολιτικής συγκέντρωσης - κορύφωσης του Φεστιβάλ με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα. Στην συγκέντρωση χαιρέτισε ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ Νίκος Αμπατιέλος, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Σιτάραμ Γιετσούρι, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚ Ινδίας (Μαρξιστικό).
Το μαχητικό ποτάμι που είχε πλημμυρίσει την κεντρική σκηνή συμμετέχοντας στην μεγάλη πολιτική συγκέντρωση, ξεχύνεται στους διαδρόμους όπου επικρατεί το αδιαχώρητο και γεμίζει ασφυκτικά τις Εκθέσεις και τις Σκηνές, εκεί που διεξάγονται αφιερώματα και συναυλίες, και το κέφι όλο και δυναμώνει.


" Όλα τα λεφτά" είναι το ζεϊμπέκιο του Θανάση Παφίλη στο τραγούδι του Τσιτσάνη "Τα μάνταλα"με τη φωνή του Γιώργου Μαργαρίτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου